slotenmaker-houten
De wonderen van doe-het-zelf slotenmakers: een gesloten deur openen

september 15, 2022

Wat is een slotenmaker en waarom zou ik er een bellen?

Als u merkt dat u buitengesloten bent van uw huis of auto, is het een goed idee om een slotenmaker te bellen. Een slotenmaker kan u helpen om snel en gemakkelijk weer binnen te komen.

Een slotenmaker is iemand die gespecialiseerd is in het plaatsen, repareren en onderhouden van sloten. Deze experts komen bij u op locatie en helpen u bij een noodsituatie weer in uw auto of huis te stappen. Een slotenmaker die 24/7 beschikbaar is Slotenmaker Utrecht.

Hoe u uw deuren opent met een gebroken sleutel

Sloten zonder sleutel zijn tegenwoordig een veelvoorkomend verschijnsel. Je hebt geen sleutel nodig om de deur te openen, je moet alleen de truc kennen.

De eerste stap is om een punt te vinden waar de deur niet gelijk ligt met het frame. Dit wordt je vinger. Duw op deze plek en plaats je gewicht erin. Als je voldoende hefboomwerking hebt, zou je in staat moeten zijn om de deur open te wrikken.

Als dit niet werkt, probeer dan een raam of een andere plek te zoeken waar je binnen kunt reiken en het van binnenuit kunt ontgrendelen.

DIY Lockouts & Lockpicks – Handige tips voor wanneer u buitengesloten bent van uw huis of bedrijf

1. Als u buitengesloten bent van uw huis en de reservesleutel gebruikt, probeer dan de sleutel er schuin in te steken en draai hem langzaam totdat u een klik hoort.

2. Als je buitengesloten bent van je bedrijf, probeer dan een raam te vinden dat niet gealarmeerd is en breek in.

3. Als u buitengesloten bent van uw auto, gebruik dan een kleerhanger of iets dergelijks om op de vergrendelknop op de portierhandgreep te drukken.

4. Haal de deurkruk eraf en gebruik een kleerhanger of iets dergelijks om op de vergrendelknop aan de binnenkant van het deurpaneel te drukken.

5. Gebruik een schroevendraaier om de schroeven van de afdekplaten van het deurpaneel te verwijderen, verwijder vervolgens de afdekplaten en gebruik een haarspeld of draad om de deurvergrendeling van binnenuit te ontgrendelen

Een beginnershandleiding voor het ontgrendelen van de deur zonder hem te breken

Lockpicking is een kunst en vaardigheid die je kunt leren met de juiste tools.

Lockpicking is het ontgrendelen van een slot zonder de sleutel. Het wordt vaak geassocieerd met criminele bedoelingen, maar het heeft ook veel legitieme toepassingen. Lockpicking kan met de hand worden gedaan, met behulp van een set lockpicks en spansleutels, of met een verscheidenheid aan mechanische apparaten zoals een momentsleutel, een pickpistool of een elektrisch pickpistool.

Lockpicking tools worden ook wel “lockpicks” of “picking sets” genoemd. Ze zijn samengesteld uit verschillende soorten lockpicks in verschillende vormen die passen bij verschillende sloten en een aantal universele picks zoals harken en diamanten die op elk type slot kunnen worden gebruikt. Deze sets worden meestal geleverd in een draagtas met alle benodigde benodigdheden voor zowel beginners. Mocht je er zelf niet uitkomen dan kan je contact opnemen met slotenmaker Houten.

Uitgelicht

Meer artikelen